Gårsdagen besto av mye morsomt! Blant annet gjensyn med to venninner som jeg gikk på barneskolen sammen med. Utrolig hyggelig! Kamera ble igjen hele dagen, ettersom det lå gjemt bak en pute og veldig vanskelig å oppdrive, hehe. Vi var først og spiste litt på Espressoe House på Majorstuen, før vi dro hvert til vårt, for så og møtes på vors igjen. Deretter gikk turen videre til Chateau Neuf, som hadde en uvanlig god stemning og fullstappet hus i går. Feztlig!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Dermed har dagen i dag gått litt roligere for seg med magasinlesing, frokost på Godt Brød og et lite besøk hos min kjæres besteforeldre. Nå skal jeg snart til å finne frem diverse skolesaker, for å være sikker på at jeg er à jour til ukesstart i morgen.

SAMSUNG CSC

Forresten Cleine Aagaard sitt lederinnlegg i StyleMag som motiverte meg til å gå ut som «blogger» på facebook i går. Før har jeg syntes det har vært småkleint og vært redd for hva folk vil tro om meg og sånne ting. Det er jo for det meste i mitt eget hode at andre tenker stygt om meg av den grunn, ikke i virkeligheten. Så når Aagaard tør å sette seg selv som forsidepike, så tør jeg å stå for at jeg har en blogg!