I går var jeg på lanseringen av de nye veskene til Adax som er designet av Costume. Fikk dratt med meg en venninne og sammen fråtset vi yoghurt-is, makroner og champagne, ble sminket og aller viktigst, fikk tatt en titt på veskene. Utrolig mye fint! Og til en så fin pris. Veskene ser også ut til å ha en veldig god kvalitet, og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte min utvalgt favoritt i går. Etter eventet var vi jo egentlig ferdigsminkede og champagneglade, så jeg fant ut at jeg måtte vise Elise, som er nyinnflyttet, litt mer av Oslo, så da dra vi til Solli på Frogner og satte oss på Champagneria. Der tok vi et glass vin hver og bare skravlet og koste oss. Kjempehyggelig!

Her er noen bilder fra kvelden:)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Alt i alt en utrolig fin kveld! Håper det blir mulighet til flere sånne.