I går slo sommeren til igjen. Kanskje var det siste gang i år, både håper og ikke håper det. Sommer er digg liksom, men halloo, jeg har jo så mye fine høstklær jeg må få bruke snart. Jeg klarer knapt å vente med å bruke de, men som sagt, i går ble det for varmt for høstklærne. Gårsdagen bød på mer enn bare varme også. Åpningen til Paleet og sample sale hos Samsøe Samsøe. Fikk med meg godbiter fra begge stedene og er så fornøyd! Sample sale er forresten i dag også, i Kongens Gate 12. Verdt å ta en titt, for det var en del fint og billig der. Kjempedeilig å få mulighet til å gjøre slike kupp. Var til og med noen ting der som kommer fw 14 og ss 15! Og Paleet har blitt sååå fint! WOW. Så mye luksus overalt. Blir nok ikke et fast handlested, men morsomt å gå og se litt, selv om jeg helt ærlig følte meg litt utilpass her og der. Gleder meg helt klart til lommeboken min kan tillate sånt.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

kjole ZARA
jakke SAMSØE SAMSØE
sko NIKE
veske BALENCIAGA
hatt BIK BOK

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC