Endelig er helgen her igjen! Denne uken er ikke noen spesielle planer lagt, annet enn at jeg skal prøve å få gjort unna noe skolearbeid og kanskje komme litt i forkant. Kjenner skolemotivasjonen er mye høyere oppe nå enn den har vært på lenge. I tillegg startet denne helgen utrolig bra! Forrige torsdag var jeg jo på lanseringen av de nye veskene til Adax og Costume-samarbeidet, og i dag fikk jeg mail fra Adax om at jeg hadde vunnet vesken jeg pekte ut som min favoritt og ett gavekort fra Steen og Strøm. Herregud, så deilig!

SAMSUNG CSC

Gårsdagen var jeg også ute og prøvde utelivet i Oslo nesten første gang som 20-åring. Det var ikke helt topp, men ikke helt bånn heller. Blir nok morsommere når jeg skjønner hvor det er morsomt.

5148

Her er forresten bildet jeg vant med og vesken jeg vant. Gleder meg veldig til å hente den!