SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

jakke ARNIE SAYS;
sko SAMSØE SAMSØE

 

SAMSUNG CSC

 

Jeg og kjæresten er nok litt over middels glade i shopping og materialistisk lykke. I løpet av uken som har vært har det dermed blitt noen småinnkjøp. Meeen hva skal man gjøre når man er på sample sale hos Samsøe Samsøe og finner noen par med sko til godt under 50% avslag? Kjøper de, ja, så dermed ble det nye sko på både Niclas og meg. Også nyåpningen av Paleet, da. En av butikkene hadde vært så heldige å få inn noen flere av årets it-jakke fra Arnie Says, som blandt annet Celine Aagaard har hyllet opp i skyene. Tror hvertfall tre av de restrerende fem av jakkene de hadde gikk samtidig som jeg var inne i butikken, altså på under 10 minutter. Kunne jo ikke annet enn å sikre meg høstens virkelige godbit!