SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Frokost på Godt Brød er absolutt ikke vane, men deilig er det! Spesielt med en så fin kjæreste, så kunne jeg nok ikke bedt om en bedre start på dagen. Lov å unne seg litt ekstra en gang i blant, eller hva? Frokosten var ihvertfall fantastisk før vi dro ut til Asker for oppfølgingstime etter LP-kurset jeg var på i sommer(les: HER). Mulig jeg skriver litt om dette her også, etter som det er litt i vinden for tiden. Etter dette dro vi videre på Universitetet, til hvert vårt fakultet. Og forresten, sjekk den fine Givenchy-tskjorten kjæresten har fått seg! OMG misunnelig over her..

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Antrekket ble kanskje noe grått, men det gjør vel ingenting så lenge himmelen er  blå og solen skinner. Tenk å ha sommer så langt ut i september, a.SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

t-skjorte ZARA
skinnjakke SAMSØE SAMSØE
bukse 5UNIT
sko NIKE
veske ALEXANDER WANG

SAMSUNG CSC