Først og fremst vil jeg gi til kudos til alle de som blogger både to og tre ganger daglig. Etter det vil jeg legge til at jeg er glad jeg ikke er toppblogger og får drittkommentarer slengt i trynet for hver time jeg ikke har postet et nytt innlegg. Etter det har jeg bare en liten kommentar til, og det er at universitetsutdanning er en del jobb. Litt mer jobb enn jeg er vant med og plutselig ble ikke bloggingen prioritert. Enda jeg har idéer som står i kø for å få sitt eget innlegg. De har bare ikke fått komme til ennå og kanskje gjør de heller aldri det. Det er vel heller ikke så farlig. Det er faktisk viktigere at jeg klarer skolen denne gangen. OM det skulle skje at jeg får litt ekstra tid til å jobbe med diverse bloggting, så har jeg utrolig mye tanker og idéer som jeg har så lyst til å gjøre noe med en gang, men jeg må antageligvis lære litt mer først. Men tid har jeg vel egentlig nok av. Sånn, nå tror jeg det ble nok svada i ett innlegg. Dere ser meg sikkert her igjen litt senere, eller om noen dager.

Og forresten, er det bare jeg som blir helt skjelven av redsel når de billettkontrollørerene fra Ruter kommer på bussen? Blir like nervevrak hver gang, enda jeg alltid har billett. Kan kanskje ha noe med at jeg ble tatt en gang og er livredd for å bli det igjen..

SAMSUNG CSC