Etter å ha sett klipp etter klipp på YouTube med navn «YSL Fusion Ink Foundation Review» var jeg ikke i tvil om at dette var noe jeg måtte teste ut. Altså, så mange amerikanske jenter som sier «woooow», «this is absolutly flawless» og «i can barely feel it on my skin» gjentatte ganger styrket troverdigheten min til produktet i hvertfall. Nå skal jeg røpe at jeg har aldri prøvd foundation tidligere, men heller kun forholdt meg til BB-cream eller rett og slett ingenting, men interessen min for sminke og skjønnhet har vokst. Herregud, så morsomt det er å se pen ut, hehe neida.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCNå har jeg gått til innkjøp av denne «wooow»-foundationen, og jeg er absolutt fornøyd. Den er lett, gir en frisk farge og er ikke heldekkende. I tillegg farger den ikke av like lett som jeg ser for meg andre sånne greier gjør. Jeg kjøpte min på KICKS da jeg var og sjekket ut nye Fornebu S. For et lekkert senter! Og veldig mange flotte butikker. Ser for meg at både CC Vest og Sandvika får en ganske stor konkurrent der.SAMSUNG CSCJeg har også gått til innkjøp av YSL Touche Eclat Radiant Touch. En highlighter, som jeg også er veldig fornøyd med og som jeg gleder meg til å teste mer! Kanskje skriver jeg litt om de etter å ha prøvd de litt.   SAMSUNG CSC    SAMSUNG CSCYSL sine beauty-produkter er så lekre i tillegg! Så mye gull:)