Var så heldig å få «så flink du har vært»-gave fra min kjæreste etter levert eksamen. En camel coat fra H&M som jeg har sett på en liten stund, til fin pris, men som jeg hadde lovet meg selv å ikke kjøpe før etter eksamen var ferdig. Og plutselig kom kjæresten meg i forkjøpet, men jeg klager ikke.  Så snill som han er! Synes i hvertfall denne kåpen sitter utrolig fint, og det er flere som har gitt meg komplimenter for den allerede. Det er forresten veldig hyggelig.

SAMSUNG CSC

Se, kjæresten og jeg matcher!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC     SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Nå har jeg også endelig fått tatt frem min favorittgenser fra i fjor. Den er så deilig og varm, og fin! Også passet den jo så godt sammen med denne kåpen. Det kommer nok til å bli en nesten for mye brukt kombinasjon fremover.

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

kåpe H&M
genser SAMSØE SAMSØE
jeans BIK BOK
sko NIKE
lue FWSS

SAMSUNG CSC