I dag var det minus grader i hovedstaden. Det hadde i hvertfall fryst på en del av bilene jeg gikk forbi, men snøen har fortsatt ikke kommet. Noe jeg synes er like greit. Den kan godt vente litt med å falle ned nå som jeg ikke driver med vinteridrett og er avhengig av den lenger. Hvit vinter vil jeg ha likevel, da, så da måtte jeg gjøre noe med det selv og kle meg etter ønske. Dermed ble det hvitt i dag. Trenger jo ikke kle seg mørkt selv om mørketiden er her.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Også en liten overraskelse. Spontaninnkjøpt da jeg innså at det var igjen en del av kolleksjonen da jeg var innom i fem-tiden. (u)Heldigvis var det meste som var igjen bare i veldig store størrelser, men en av favorittene hadde de igjen i min størrelse og den satt som støpt. Gleder meg til å ta den i bruk!SAMSUNG CSC

 

Fikk dere tak i noe fra kolleksjonen?