Dette har jeg tenkt på i noen måneder snart, men rett og slett aldri blitt noe av, for plutselig var det ny måned. Nå skal jeg derimot prøve å få det til. Jeg vil heretter skrive et lite innlegg i slutten av hver måned om hva som har vært mine favorittprodukter 0g -ting for gjeldende måned. Enkelt og greit, men likevel så vanskelig at vi får se om jeg greier det. Allerede denne måneden kommer jo innlegget litt(veldig) tregt.


 

Denne månedens favoritter er nok en del sminke ettersom jeg for første gang har satt meg litt mer inn i sminkeverdenen. Før har jeg stort sett brukt litt maskara og det var det. Ofte gjerne mindre enn det også, altså ingenting, men den siste tiden har jeg prøvd ut litt nytt og fått litt bedre innsyn i sminke. Synes jeg, da.

Oktoberfavoritter – Golden Edition

favoritt

YSL La Laque Couture 28 Bronze Aztec, YSL Touche Eclat, smykke fra Ettika, kåpe fra H&M, pistoler fra Acne Studios

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Det meste er kjøpt den siste måneden, bortsett fra skoene fra Acne, men denne måneden har vært høytid for dem. De er litt for klamme til sommerbruk, selv om jeg bruker de da òg. September og oktober har derimot vist seg å være helt perfekt. Spesielt ettersom snøen har bestemt seg for å utebli. Håper de holder langt utover både november og desember, for finere og bedre sko må jeg nok lete lenge etter. SAMSUNG CSC