SAM_4979

… og si hei til mitt nye øyenbrynsprodukt!

H&M-blyanten har i lang tid vært en del av mitt liv. Med relativt naturlig fyldige bryn har jeg ikke trengt å tenge på eller forme for mye, så da har det holdt helt greit med blyanten som kun må byttes ut noen ganger i året og ikke koster stort. Men nå er det andre tider! Endelig har jeg gått til innkjøp av noe ordentlige greier. Det nyeste av det nye om jeg har forstått det riktig. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd. Den kan brukes til alt og den kommer til å var i en evighet. Holdbarheten er to år, så da må jeg bytte den, men utenom det kunne jeg nok hatt den foralltid. Så mye produkt, men så lite å bruke.

Jeg bruker min til øyenbryn, eyeliner, øyenskygge og til contouring, og den fungerer kjempebra. Tommel opp!

– Giorgio Armani Eye & Brow Maestro farge 4 Ambre

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC