Det går langt i mellom hvert innlegg nå, men har jeg ikke noe å komme med, så er det kanskje best slik. Det er mørkt ute for tiden, for de som ikke har fått med seg det. Og det utgjør absolutt ikke de beste omstendighetene til å ta bilder. I tillegg begynner det å bli kjølig og antrekkene føles kjedeligere.


Ettersom kulden har kommet var det også påtide med nye vintersko. Etter å ha tenkt langt om lenge på et par UGGs, som er fantastisk fine, kom jeg frem til at det kanskje var en dårlig idé. Alternativet var dermed det jeg endte opp med, nemlig den orginale Timberland Yellow Boot. Til nå er jeg kjempefornøyd. Disse har jo faktisk en god såle, er vanntette og varme.  I tillegg blir de ikke stygge grunnet litt vann på dem, slik UGGs-ene ville blitt. Ikke minst er disse litt røffere og veldig kule. Akkurat slik som meg;);)

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Hva synes du om disse? Og hvilke sko har du valgt til å bli dine vintersko i år? :)