//annonse

Endelig er vi i slutten av året. Det eneste som er igjen nå er eksamener, julebord, fester, julen og nyttårsaften. Fire av fem skriker jo fest, for dette er vel tiden av året med mest feststemning! For meg er det viktig med klær som ikke så mange andre har og leter derfor ganske lenge etter de perfekte kjolene. Ofte finner jeg de aller fineste på dyre butikker, men som student er ikke det helt snilt for lommeboken. Ihvertfall ikke om jeg vil kunne kjøpe noe annet enn én kjole i halvåret. Her kommer da Flipit inn i bildet. En fantastisk side for deg som er som meg og ønsker litt rabatter på det vi ønsker oss. Det som er ekstra morsomt med denne siden er at de også er Europas største smartshoppingportal, og i tilegg til Norge er de aktive i 21 andre land. Noe som gir oss mange nye spennende nettbutikker med rabattkoder til.

Da jeg tittet inn i gårkveld var det flere nettbutikker som appellerte til meg, men spesielt én. Boohoo.com er en nettbutikk med veldig mye fint. Selv en litt kresen jente som meg finner mye fint der, og kjæresten min også, som er enda mer fin på ting. Best av alt er at de har 20% på partyklær med rabattkoden fra Flipit og fri frakt til Norge om man handler for over 400kr, men husk at det ofte kommer toll på det over 200kr. Med mindre det er sko. Det er ikke toll på sko! Så sjekk Flipit og se om du kan finne en nettbutikk og rabattkode som kan passe for deg.

Kjole, bukse eller jumpsuit til jul og nyttårsaften? Hva med fargerikt tilbehør mot sort kjole? Her er i hvertfall mine favoritter.

boohooJenter

HER // HER // HER // HER // HER // HER (bildene er fra nettbutikken)

boohooTilbehør

hjertesmykke HER // sorte sko HER // love-smykke HER // røde snadaler HER // nude sandaler HER // blå clutch HER // kjole HER // sorte sandaler HER (bildene er fra nettbutikken)

Mange lurer på hva de skal kjøpe til kjæresten til jul. Jeg vet at Niclas, min kjære, ville blitt veldig glad for noe av dette. Enkle t-skjorter eller veldig stilige sko slår aldri feil og er også enkelt for oss jenter å kjøpe. Alt vi trenger å vite er skostørrelse og ca hva han bruker i t-skjorter til vanlig. Et lekkert skjerf er jo selvfølgelig det aller enkleste og kommer garantert til å være en vinner. Også koster det ikke så mye heller!

boohooGutta

sko HER // t-skjorter HER // chinos HER // blazer HER // skjerf HER (bildene er fra nettbutikken)

Håper jeg klarte å inspirere litt med både julegave- og festshoppingtips! Liker du slike rabattkodesider som Flipit?