Nå er det visst på tide å kåre årets Femelle-blogg. Jeg vet selv at jeg ikke har en av de største bloggene på dette domenet og ei heller en av de beste, men det hadde vært utrolig stas å bare bli en av finalistene. Ikke minst hadde det nok hjulpet meg til å bli bare et litt større navn innenfor bloggbransjen, hehe.

aretsfemelleblogg

Kåringen går enkelt og greit ut på å få flest stemmer frem til 1. desember og de fem med høyest antall stemmer går da til finalen. Deretter er det nye muligheter for å stemme blant disse fem og den 15. desember er det klart hvem som vinner.

SAMSUNG CSC

Jeg hadde satt så stor pris på om noen hadde stemt på meg. Som sagt, så forventer jeg absolutt ikke å vinne. Det er jo så mange flinke Femelle-bloggere, som jeg unner det mye mer, men en plass i finalen hadde gjort så mye. Og det hadde vært så gøy!SAMSUNG CSCTrykk på ett av bildene for å komme til avstemningen:) Og tuusen, tusen takk på forhånd! Skal se om jeg kan klare å få til en liten giveaway om jeg kommer til finalen, som takk