Fredag kveld er kosekveld. Denne fredagen er det faktisk helt stille i leiligheten, så fremt jeg selv holder kjeft. Ganske deilig egentlig. Niclas prøvde så hardt han kunne på å dra meg med ut til noen venner på vors, men jeg har allerede vært sosial i dag. Én gang om dagen får holde. Eller med et legebesøk blir det jo faktisk to ganger. Gurimalla, bra jeg ble hjemme!


Som dere ser er det nye duftlyset fra Voluspa, som var å finne i goodiebagen fra Høyer i går, tent, sjokoladen smeltet, bananen kuttet og boken funnet frem. Jeg var i så god flyt gjennom engelske bøker i sommer, men så har det dabbet litt av. Prøver derfor å finne tilbake godfølelsen av en god bok igjen og denne skal visstnok være bra. Dessverre var det planen før jeg errindret at «Nytt på Nytt», «Skavlan» og «Senkveld» ruller på skjermen i kveld. Spørs derfor hvor mye lesing det blir. Jaja, så lenge det ser fint ut på bloggen er det greit, og bildene ble jo fine, da. Picture perfect er viktigst, vet dere. Xox

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hva bruker du fredagskvelden på? Noe mer nyttig enn meg kanskje? :)