Den siste måneden har det gått sakte, men sikkert opp for meg at jeg har en eller annen allergi mot hvetemel eller gluten. På fredag var jeg hos legen og fikk tatt noen tester, men svarene får jeg ikke på en liten stund. Selv er jeg svært sikker på min sak om at jeg har cølaki, da jeg rett og slett knapt rekker å få i meg glutenmat før det nesten kommer opp igjen og magesmertene er uutholdelige. Øl er faktisk en av verstingene, så bare vin på meg fremover.

Frokost er et av måltidene som ikke er spesielt enkle å spise når det må foregå uten gluten. Både brød, knekkebrød og frokostblandinger, som er det raskeste å kaste i seg, er jo fullt av det. Det blir mye yoghurt på meg for å si det sånn. Tenkte derfor å prøve noe nytt denne søndagen.  Har jo lest så mye godt om bananpannekaker, så har lenge vurdert å prøve dette i lengre tid og nå var det veldig passende. Ingrediensene jeg brukte var banan, egg, yoghurt og glutenfri havregryn.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kanskje kommer jeg med en oppskrift neste gang jeg lager. Har du prøvd bananpannekaker før? Hva vil du isåfall anbefale å toppe de med?