I dag er første dommedag for meg dette semesteret. Haha, neida, det er heldigvis ikke så ille, men føles litt som vinn eller forsvinn. Selv om jeg vet at om det går dårlig, så er det ikke verdens undergang. Man får jo heldigvis lov til å ta eksamen én gang til. Dagens er kun en kjapp multiple choice-prøve, som skal ta maksimalt en halvtime. Jeg håper virkelig at jeg klarer å svare riktig på nok antall av spørsmålene, sånn at de retter selve eksamensbesvarelsen min. Hadde vært veldig deilig å bare bli ferdig med exphil!

Ellers har jeg eksamen igjen både i morgen og førstkommende tirsdag, så her er det ikke lange pausen. Har ingenting å klage over, for etter det har jeg en meget lang juleferie på omtrent én måned. Kom egentlig bare innom for å få noe annet å tenke på og roe eksamensnervene litt. Jeg kjenner at jeg kanskje stresser meg selv litt vel mye opp, men lenge siden jeg hadde forrige eksamen nå, så det føles litt uvant og skummelt. Egentlig går det nok smud og bra!

collageselfie

Legger med en selfie fra en av mine bedre dager. Nå skal jeg gå å friske meg selv litt opp, spise litt og så dra avgårde til UiO. Sees!
(forresten noen som vet om Kant var rasjonalist eller empirist eller hva det nå heter? heh)