Ny mandag, ny uke. Akkurat ferdig med årets siste lesehelg og er inne i årets siste lesemandag før det i morgen er klart for årets siste eksamenstirsdag. Jeg kjenner at jeg ikke gruer meg like mye til denne, som jeg gjorde til de to første. Det er absolutt ikke fordi jeg har mer kontroll på denne, men fordi jeg nå har vært igjennom to og dermed har veldig mye mer ro over meg. Dermed har jeg også hatt mer ro over lesingen. Dessverre. Forhåpentligvis går det bra! Det pleier da å gjøre det.SAMSUNG CSC

Noe av det mer fornuftige vi har brukt tiden på i helgen var ei litta tur til IKEA på lørdagskvelden hvor kjæresten var supersnill og ga meg en hylle og et speil jeg hadde veldig lyst på. Nå synes jeg leiligheten begynner å bli ganske fin faktisk. Så fin at jeg begynner å klare og innstille meg på å bo her syv-åtte måneder til, og om Niclas blir i Oslo til høsten, så blir vi nok her enda lenger. Om vi ikke plutselig vinner i Lotto, en ukjent, superrik grandonkel dør eller at jeg plutselig blir nye fotballfrue. Eller at vi vinner på noen av flax-kalenderene våre. Da kjøper jeg nok helt klart heller noe eget.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Etter slike stunder som IKEA-turen, så kjenner jeg at jeg gleder meg til å bli ferdigutdannet sånn at jeg kan skjemme bort kjæresten litt tilbake. Han fortjener det etter at han prøver å gi meg alt jeg ønsker meg nå, mens jeg selv bare sparer. Bra jeg blir først ferdig med grad og at studiet mitt har høyest startlønn, si. Om jeg klarer å bli ferdigutdannet. Burde vel heller jobbe litt mer mot eksamen enn å sitte her og vise frem de nye møblene mine. Ønsk meg lykke til!SAMSUNG CSC