SAMSUNG CSCDet sier seg selv at jeg var spent på julegaven fra kjæresten. Han har tidligere imponert helt utrolig mye og jeg visste at han var veldig fornøyd med denne. Esken var middels stor og pent innpakket, og selv om jeg hadde lyst til å rive den opp med en gang, så lot jeg den vente til jeg var ferdig med nesten alle de andre gavene. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, vet dere. Jeg hadde helt klart ventet på noe godt og det var absolutt ikke fogjeves. Bildene taler nok for seg selv, men jeg må bare si at dette var en av de første veskene jeg ble ordentlig forelsket i. Husker godt at jeg så den i Manchester da mamma og jeg hadde en liten førjulstur dit i 2013. Husker så godt hvordan den var så mye finere enn alt annet og at jeg ikke turte å se på prisen engang. Da Høyer Egetorget fikk inn to stykker av den i høst kunne jeg ikke ta meg råd til å kjøpe den, men likvel ble den ene av dem min. Herregud, så snill kjæreste jeg har!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

En annen desemberfavoritt ble disse superlekre skoene fra Alexander Wang. Jeg fant de på finn.no helt ubrukte til en svært god pris. De er så fine og sitter godt på foten, men hadde jeg ikke fått de til godt under halv pris, så hadde jeg nok ikke kjøpt de med det første. Nå må jeg bare få sålet dem, så skal de nok bli mye brukt! The perfect pair of heels, spør du meg. Gleder meg spesielt mye til å bruke dette sammen! Jeg kommer til å bli så fin, hihi:)SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC