I morgen begynner årets første hverdagsuke, om man kan kalle det det, for meg. På tirsdag begynner jeg, som tidligere fortalt, på en ny og spennende jobb. Jeg gleder meg veldig til å starte opp, og til å avslutte ferien såvidt. Denne uken blir det med én og en halv arbeidsdag, men neste uke blir det hele tre i tillegg til at studiene begynner. Best å få en god start fra dag én. Dermed tenkte jeg å lage meg noen mål for uken, som jeg forhåpentligvis følger slavisk. Kanskje er dette noe jeg kan begynne hver uke med.

  • Stå opp senest 9 i hverdagene og 10 i helgen. I morgen må jeg jo opp 7, men resten av uken har jeg jo så og si fri. Likevel er det greit å få inn litt døgnrytme til ukene som kommer senere.
  • Starte opp med å trene litt, om bare innom treningssenteret én gang i uken som kommer, så er jeg fornøyd.
  • Fortsette å være flink til å lage mat. Har vært ganske så god denne uken som har vært. Bakt både horn og focaccia. Laget blomkål- og brokkolisuppe og lasagne fra bunnen av, og slo til med sjokoladepannacota til dessert i går. Det er jammen ikke verst, eller hva?
  • Blogge jevnt. Bloggingen skaper litt rutiner, og rutiner er bra. I tillegg får det meg til å gjøre ting. En fin liten hobby å ha når jeg ikke har noen andre hobbyer.
  • Planlegge matinnkjøp, før vi har kommet inn i butikken. Er altfor lett å kjøpe inn unødvendige ting når man verken planlegger meny for flere dager eller bare for én dag.
  • Bli flinkere til å rydde opp på kvelden. Altfor ofte setter vi oss med middag ganske sent og ser en film eller en episode av en tv-serie når vi spiser. Etter at denne er ferdig pleier det å være leggetid, og da frister det sjeldent å gå og ta oppvasken først. Dagen etter angrer jeg som regel.
  • Smile masse og gjøre ting som gjør meg glad. Viktig for å holde motivasjonen til å klare resten oppe:)
  • Heller ta nye bilder enn å bruke bilder fra arkivet.. hehe

SAMSUNG CSC