Med boller på heving og en allerede pause fra boken jeg holder på med var det veldig passende å stikke innom her en tur. Etter en liten inspirasjonsreise på tumblr fant jeg en liten spørsmålsrekke jeg tekte var passende å svare på. Spørsmålene er på engelsk, da jeg ikke orker å oversette de, men svarene blir på norsk ettersom jeg ikke er så glad i å leke stødig på engelsk.


1. The meaning behind my url?
Grunnen til at jeg valgte itjenta som bloggnavn var nok mest for å ha et pseudonym, som ikke alle skulle skjønne hvem var, tilfelle jeg ønsket å holde meg litt anonym. Navnet skulle jo i tillegg si noe om hvem jeg var, så da syntes jeg IT skulle med, ettersom det er noe som gjør meg litt spesiell. Er jo veldig få jenter som studerer IT og det assosieres nok mye med nerder, så da er det jo gøy å vise at til og med jenter som liker mote kan studere IT. Dessverre har mange tenkt at navnet er mer som it-girl. Ikke at jeg egentlig bryr meg om at en del tror at jeg tenker høyt om meg selv:)

2. A picture of me?
Jeg liker dette bildet av meg siden det er så ekte. Litt småbrisen og veldig glad foran kameraet i en av mine favorittkjoler fra by Malene Birger.

15445938436_321305a024_o

3. Tattoos I have?
Ingen. Jeg liker huden min fri for blekk. Har absolutt ikke noe i mot at andre liker det motsatt, men jeg skjønner ikke helt hvorfor de gjør det.

4. Last time I cried and why?
hmm, jeg tyr egentlig ganske lett til tårene innenfor mine egne vegger, men det gjør kanskje også at jeg husker det dårligere. La oss si torsdag kveld. Sliten, stressa, nervøs og trøtt grunnet en presentasjon jeg skulle ha dagen etterpå, som forresten gikk veldig bra og ikke var noe å bekymre seg over.

5. Piercings I have?
Jeg har et hull i begge ørene, som de aller fleste andre jenter. Dette kalles vel knapt piercing, men la oss si det akkurat nå.

6. Favorite band?
Aiaiai, hard one! Favorittartisten er nok Rihanna, men hun er vel ikke akkurat et band. Siste konserten jeg var på med et band er vel kanskje Muse, og de er jo flinke. Ellers har jeg jo hatt den tidligere obligatoriske forelskelsen på bandet Mumford and Sons. Helt ærlig, så hører jeg kanskje ikke så mye på band. VG-lista, telles det? haha neida..

7. Biggest turn off(s)?
Røyking, hull i ørene på gutter, piercinger som er andre steder på kroppen enn på ørene,

8. Top 5 drinks?
– ferskpresset appelsinjuice
– champagne
– chai latte
– rødvin
– vann med isbiter

SAMSUNG CSC

9. tattoos I want?
Ingen. Dette er noe jeg har vurdert opp og ned i mente, men jeg har nok kommet frem til at så lenge jeg ikke blir Rihanna, så skal jeg nok ikke ta noen.

10. biggest turn on(s)?
Engasjement for noe, samfunnsinteresse, å kunne ta del i en diskusjon, å ha meninger, sosial intelligens, snill, omsorgsfull, ikke gjerrig, pent hår:)

11. Age?
20. Og et halvt, minus 16 dager.

12. Ideas of a perfect date?
Jeg elsker restauranter og god mat, så gjerne en ålreit restaurant med god mat. Trenger ikke være det dyreste slaget, bare maten og selskapet er bra!

13. Life goal(s)?
oi, det er mange. Jeg ønsker å tjene godt. Rett og slett for å ha mulighet til å gjøre det jeg har lyst til når jeg har lyst til å gjøre det. Med godt mener jeg ikke ti mill i året, men sånn at jeg i det minste slipper å tenke over hva jeg handler i matbutikken. Det er kanskje målet mitt, å slippe og se på prisene i matbutikken. Ellers har jeg lyst å klare utdannelsen min med helt ok resultater og få en jobb jeg trives godt med. Jeg vil reise mye og se verden. Jeg vil holde kroppen i form og være frisk, så godt det lar seg gjøres. Jeg vil være lykkelig og smile så mye som mulig.

14. Piercings I want?
Kanskje noen flere hull i ørene. Det er ihvertfall noe jeg synes ser bra ut på andre.

15. Relationship status?
Jeg har en veldig flott kjæreste. og samboer Han er snill og har støttet meg gjennom mye rart. Håper og tror det er et forhold som holder lenge.
15469020695_f3bda12d96_o

16. Favorite movie?
Jeg er ikke så ivrig på å se filmer egentlig, men Gone Girl, som kom i fjor, likte jeg. Ellers er jeg glad i filmer som Harry Potter, A fault in our star og sånn.

17. A fact about my life
Jeg bodde akkurat ikke 19 år i Lillehammer. Jeg flyttet ned til Oslo knapt to uker før jeg fylte 19.

18. Phobia?
Snegler. Merkelig nok, så er en av mine verste frykter snegler.

19. Middel name?
Mellomnavnet mitt er min mors pikenavn, altså det hun hadde før hun giftet seg med pappa. Både jeg og søsteren min fikk båda mor og fars etternavn. Til vanlig bruker jeg kun det ene, det som står bakerst, altså min fars. Navnet Hoddø, som er mellomnavnet mitt, stammer fra øyen Hoddøya utenfor Namsos i Nord-Trøndelag

20. Shoe size?
Alt fra 36 til 38 og 1/2. Spørs helt på skoen. Høye heler har jeg pleid å bruke 37, men de to siste parene jeg har kjøpt har jeg trengt 36 i. I joggesko bruker jeg derimot 38, av og til er jeg til og med oppe i 38 og 1/2.

SAMSUNG CSC