Jeg har vært så heldig å få en billett til Vixen Blog Awards, som er nå på torsdag, gjennom Femelle. Jeg fikk vite dette på fredag, og har brukt så og si hele helgen på å tenke på hva jeg vil, kan og ønsker å ha på meg. Jeg ser for meg at dette er et event innenfor det jeg vil kalle et «bli sett»-event. Jo mer, jo bedre. Dermed vil jeg heller prøve på å holde det enkelt, for hva er vel sjansene for å «bli oppdaget» når store bloggere som Celine Aagaard, Camilla Pihl, Anette Haga og Caroline Berg Eriksen skal være tilstede. Enten vil jeg gå for ganske helsort eller mer helhvitt. Jeg vet så og si hvilken veske jeg skal ha på og hvilke sko som blir med, men alt annet er fortsatt ganske fjernt.

Som inspirasjon setter jeg sammen potensielle antrekk på Polyvore. Det er noe jeg synes fungerer ganske så bra. Jeg håper på blonder og vide bukser. Mest av alt håper ejg på en fin kveld med fine jenter og mye latter.

 

vixen - 1

vixen – 1 by ninabakas featuring a high heels stilettos