Er det en garderobe vi har hørt mye om, så er det basisgarderoben. Den alle bør/skal/må ha. Den som gjør klesskapet komplett. For meg er basisgarderoben de klærne jeg gjerne skulle kjøpt, men så var det så masse annet fint som heller ble prioritert. For meg er basisgarderoben det kjedeligste jeg vet om å bruke penger på, men likevel så angrer jeg bittert på at den ikke har blitt med hjem hver gang jeg sliter med å finne noe å ha på. I år skal jeg derfor prioritere en basisgarderobe med god kvalitet, så den kan holde lenge! Eller litt annet kommer nok til å bli kjøpt også, men kanskje ikke like mye..

Min basisgarderobe skal bestå av en trenchcoat, skinnjakke, de perfekte jeans, en stripete genser, t-skjorter i hvitt, sort og grått, tynne strikkegensere med v-hals og/eller rund hals, sorte og nude pumps, ballerinas, den perfekte skjorte og sorte ankelboots. Noen savner kanskje blazer og den lille sorte på listen. Det er plagg jeg har, men sjeldent bruker, og dermed er ikke det basisplagg som kan redde enhver kleskrise for meg.

Desktop2

Hva består din basisgarderobe av? Har du klart å gjøre den komplett?