collage1De siste dagene har jeg endelig fått smake litt på vinteren igjen. Nå som jeg bor i Oslo, så blir det ikke mye vinter på meg. Spesielt ikke i forhold til vintrene jeg har opplevd som alpinist og lillehamring. Vi har nytt knallblå himmel, sol og snø i Lillehammer og omegn. Vi dro opp torsdag kveld og iløpet av en helg hadde vi vært i Rondane, på Kvitfjell og i Hafjell. Og på hytta på Bånsætra. Som tidligere alpinist synes jeg fortsatt det er gøy og titte innom miljøet en gang i blant, spesielt på arrangementer som World Cup og jrVM. I hvertfall når de arrangeres på mine «hjemmebaner» Kvitfjell og Hafjell. collage2Det har vært utrolig deilig å komme seg litt ut av Oslo faktisk. Nyte det å få maten servert og kunne låne bil når det trengs. Så deilig at jeg valgte å bli noen dager ekstra, og det er ikke ofte jeg velger Lillehammer over Oslo lenger. Det deiligste har kanskje vært å få kjøre litt på ski igjen. Jeg er jo på mange måter fornøyd med valget jeg tok om å gi meg, men det hender at jeg savner skilivet litt.

collage4I dag drar jeg ned til Oslo igjen, og jeg kjenner at det skal bli godt. Nå er jeg klar for noen dager jobbing og litt skole, før det blir helg. Mac-laderen min ligger igjen i Oslo, så den skal det også bli deilig å komme hjem til! Ser ut til at denne her sluker strøm nå, så med 40% igjen, som skal holde til togturen hjem får jeg håpe, får jeg si hadet for denne gang. Krysser fingrene, så blogges vi nok mer i Oslo fremover. Hilsen supermotivert og vårglad tjei!

collage3