Nok en dag hvor vi fikk våkne til solskinn i hovedstaden. Virker som om godværet har holdt seg over hele landet den siste uken. Håper virkelig det varer enda lenger! Det finnes jo ikke noe deiligere enn å våkne til at solstrålene har klart å bane seg en liten vei inn til rommet.

I dag begynte vi dagen med fransk frokost og de tre gode C-ene. Crêpes, crossiant og chai latte. Eneste som kunne vært bedre, var om bordene hadde stått i solen. Ellers var det ingenting å klage på. Den franske caféen heter La Crêpe d’Elen, og du finner nok ikke franskere her i Oslo. Bak disken snakker de knapt norsk, og maten er utsøkt. Det er også veldig tydelig at de er veldig populære, for køen var hvertfall like lang som hos Smoothie Xchange rett oppi gaten. Det sier vel sitt!

itjenta SAMSUNG CSC

På meg ble det crêpe med Chevre, honning og nøtter. Tenkte jeg måtte prøve noe annet enn nutella, og gurimalla så godt det var. Jeg kommer helt klart til å spise der, og den, igjen!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Alt i alt en super start på dagen! Nå blir det nok skole- og husarbeid på meg resten av dagen. Jeg og min kjære har faktisk ett-årsjubileum som samboere i dag til og med, så kanskje vi finner på noe hyggelig i kveld. Håper alle har en fin søndag og har kost seg litt ute i solen:)