God tirsdag alle sammen! Været er ikke helt det samme som det var hele forrige uke, men dagen min har vært bra likevel! Solen har jo trossalt tittet frem nå og da. En av dagens oppturer er mitt nye skjerf. Et lite tips om du, som meg, er student med ikke helt den økonomien du skulle ønske du hadde: finn.no! Jeg har brukt finn.no flittig det siste halvåret, og har virkelig fått en del glede av det. Nordmenn handler mer og mer luksus. Dermed blir også klesskapene rundt i vårt kjære land fylt opp til randen og må etterhvert tømmes. De fineste og dyreste plaggene blir ikke kastet eller gitt til Fretex, men heller lagt ut på Finn. Visste du at det akkurat nå ligger over 1600 treff på søket «Acne» og over 500 på «Louis Vuitton». Her er det masse godbiter! Da jeg fikk et akkutt behov for et Missoni-skjerf passet det meg veldig bra at det lå flere varianter ute til salgs, til en fin pris. I dag ble jeg altså et skjerf rikere, men absolutt ikke 2500kr fattigere. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC IMG_1357 IMG_1371

 

Er det ikke lekkert? Er helt forelsket jeg. Også er det så godt. 96% ull blir deilig fremover når jeg tror det er vår, men vinter fortsatt biter seg fast. Bor jo trossalt i Norge.

Er det flere her som bruker Finn.no mye? Kanskje jeg skal mekke en liten Finn.no-guide. Hva man bør kjøpe og hva man bør holde seg unna. Begynner å bli ganske rutinert!