Nå er det ekstremt lenge siden jeg har vært innom. Det har skjedd noen forandringer i livet mitt den siste tiden, som har gjort at jeg har hatt nok andre ting å tenke på. Blant annet har jeg ingen til å ta bilder av meg lengre. Jeg er også godt i gang med flytteplanlegging og har utrolig mye innleveringer på skolen. Påsken har jeg brukt på å slappe av, tenke litt, være med familie og venner og prøvd å ha det litt gøy. Jeg er nå veldig klar for å ta fatt på skolearbeid, jobb og fritid. Denne våren blir det mye «me, my self and I»-tenking, og det kan komme bloggen til fordel. Satser ihvertfall på det. Jeg har brukt uken etter påske på å være syk og komme litt mer á jour med studiene. Nå er jeg ikke like stresset for at det ikke skal gå lenger og det er så deilig å kjenne at jeg faktisk skjønner noe.

Når jeg flytter nå får jeg veldig mye mindre plass å boltre meg på. Noe som gjør at jeg skal se nøye gjennom alt jeg eier den neste uken. Noe må nok kastes, noe kan gis bort og andre ting vil jeg selge billig. Kanskje blir jeg noen sko, vesker og jakker fattigere. I så fall legger jeg nok alt ut her. Jeg bor for tiden alene for første gang i livet. Det er deilig, stille og litt ensomt en gang iblant. Jeg som trodde 30kvm var altfor lite å leve på drømmer nå om min lille egne 30kvms-leilighet en gang i fremtiden. Det er jo den perfekte størrelsen for én person, spesielt om personen er meg. Om planløsningen er god da selvfølgelig. Jeg vil ihvertfall bruke mine litt ensome stunder til å gjøre bloggrelaterte ting. Det er jo perfekt for å få tiden til å gå mens man faktisk gjør noe.

SAMSUNG CSC