Hils på mine nye sko! Eller nye og nye, fru Blom. De var i hvertfall nye rett før jeg tok min lille bloggpause. De som følger meg på instagram eller i det virkelige liv har nok både sett og hørt om min nye forelskelse i skoverden. Jeg har lenge siklet på Jensen fra Acne Studios. Vurdert de opp og ned, men ikke helt klart å bestemme meg for hvilke farge jeg ville ha. At jeg skulle ha ett par var ingen tvil. Etter mye frem og tilbake endte valget mitt på sorte, semskede. Dessverre, eller heldigvis, rakk jeg ikke kjøpe de før disse her sto foran meg i butikken Svean på Paleet. De er limited edition og har kun blitt sendt ut til noen få butikker som fører Acne Studios-sko, og ikke de rene Acne-butikkene. Disse er kanskje ikke like basic som de sorte, men jeg ble og er fortsatt overbevist om at de går til alt. SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

Det er hvertfall helt klart at disse er nye favoritter i skoskapet! Hva synes du?