De som følger meg på instagram har nok sett vesken allerede, men den er jo så fin at den må vises frem ordentlig. Jeg har siklet på Alexander Wang sin Brenda Bag i så lang tid jeg kan huske. Eller i hvert fall godt over ett år, haha. Jeg har sett på den i stor og liten, sort, gull, sølv, grønn og gul, men det var først da denne herlige blåfargen kom at jeg virkelig følte på at jeg måtte ha den. Denne kommer nok til å bli brukt mye i sommer. Best av alt er at jeg får plass til kameraet mitt i den. Heldigvis, ellers måtte jeg gått og klaget, for vesken heter jo faktisk Brenda Camera Bag. Dessverre får jeg ikke brukt den så mye nå, for min kjære Macbook får jo ikke plass og den må være med overalt i den perioden her. Én uke til innlevering av hjemmeeksamen tar tid og krefter, så nå er det bare å skrive på. Glad jeg i det minste skriver om noe som interesserer meg!

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Har dere gått og siklet på noe i lang tid nå? Da kjenner dere sikkert til følelsen av å måtte ha denne!