..og hallo bloggen. Nå er det lenge siden jeg har vært innom. Mai gikk virkelig i ett og det har begynnelsen av juni gjort også. Jeg gir meg selv litt tid nå denne fredagskvelden, for det har absolutt ikke begynt å bli roligere ennå. Tre av fire eksamener er forbi. Den siste er neste fredag, så jeg har heldigvis noen dager med lesing foran meg! I tillegg har jeg flyttet igjen. Denne gangen var det minimalt å pakke ettersom jeg aldri pakket ut. Derfor har det vært mye å pakke ut denne gangen, og i midten av eksamensrushet har ikke det vært høyeste prioritet. På lik linje som bloggen, si. På det nye stedet trives jeg ganske godt! Jeg deler bad og kjøkken med fire andre, men de virker snille, renslige og ryddige, så det skal nok gå bra. I tillegg er det vilt billig her, noe som kan være positivt for bloggingen min, siden jeg da får råd til masse andre ting. Jeg var og shoppet litt i går faktisk. Kanskje jeg til og med skal vise frem det?! Også har jeg tatt litt bilder i dag. De kommer nok hit de også. Det er ganske mange fine murvegger her jeg flyttet nå, så spørs om det blir mye murbakgrunn på bilder fremover. Jeg har også kjøpt meg neglelakk i sommerens it-farge. Jeg er i hvert fall forelsket og sikler etter mer i denne fargen!Skjermbilde 2015-06-05 kl. 20.09.44