En veske jeg har drømt om den siste lille evigheten er Céline Trio. Fargene jeg har ønsket meg har variert, men de siste ukene har min eksamensmotivasjon vært en i oransje, som jeg fant i en butikk her i Oslo. Vesken koster jo selvfølgelig litt, så følte jeg måtte gjøre meg fortjent til den før jeg kunne unne meg noe sånt. Fredag ble jeg endelig ferdig med semesterets eksamener, og nok et skoleår ved UiO var unnagjort. Planen var å løpe ned til butikken i dag for å se om de fortsatt hadde den igjen, men jammen dukket ikke tilsvarene veske opp på finn.no i går kveld nærmere midnatt! Fortjent er den hvertfall, og prisen ble ikke verre enn at det nærmest var som å bytte ut Chloé-en med en Céline. For på lørdag solgte jeg min kjære Chloé Marcie. Trist, men verdt det, for jeg sitter igjen med en veske jeg er mer fornøyd med:)

Er den ikke fantastisk fin? Jeg er i hvert fall meget fornøyd!