Vel hjemme fra Berlin for noen dager siden, men unnskyldningene for å ikke ha blogget noe er mange. Ikke at det har så mye å si. De siste dagene har gått med på jobbstart på en veldig spennende sommerjobb og å lade opp litt. Turen var god oppladning før litt jobbing den òg, men når man går 10 ganger så mye som man ellers pleier å gjøre i løpet av en dag, så kjenner man det også litt. Berlin var en svært interessant og pen by. Jeg er helt klart ikke i tvil om at jeg vil tilbake en gang! Jeg vil også komme med ett eller to antrekksinnlegg og et innkjøpsinnlegg. Faktisk kjøpte jeg flest bøker på turen, så kan hende det blir en og annen anbefaling til og med.

Ellers begynner rommet mitt her jeg bor nå å ta form og jeg tror faktisk det kan bli ganske så bra. Kanskje blir det til at jeg bor her ut studietiden! Hadde i hvert fall spart meg veldig mye penger.

Sånn, det ble litt søndagsbabling fra meg. Håper alle har hatt en fin helg og gleder seg til ny uke!