Nå er bloggferien min ferdig. Den har vart lenge nå, så begynner å bli på tide og starte igjen. Har bare ventet på at motivasjonen skal samle seg, men ikke alt kommer av seg selv, så noen ganger må man bare gi seg selv et spark i rumpa. Snart er jo ferien min ferdig til og med, så om jeg skal få noe ut på denne nettsiden min bør jeg snart begynne. Etter å ha sett igjennom bildene mine, så ser jeg at jeg faktisk har åtte antrekk som ikke er postet ennå. Noen av de er faktisk så gamle at de nesten ikke passer seg å poste nå ettersom temperaturen var en helt annen da. Jeg har også vært ut av landet to ganger siden forrige innlegg. Jeg var dessverre ikke veldig aktiv med kameraet, men litt bilder ble det jo. Om jeg legger med litt tekst i tillegg, så skal jeg nok klare å skape et inntrykk av opplevelsene. I tillegg har jeg skrapt sammen litt idéer og inspo til andre innlegg, så nå skal det skje litt her. Jeg håper også på å få gjort litt med designet, så etterhvert kommer det til å bli riktig så flott her.

I morgen drar jeg til Bergen med mamma og pappa, så da blir det litt Norgesferie på meg også. Vi kjører frem og tilbake med en natt på hotell, så blir ikke lange tiden til sightseeing, men håper på å få sett litt. Kanskje noen har noen tips eller absolutt must-do? Jeg blir i hvertfall veldig, veldig glad om det kommer noen i kommentarfeltet mitt.