Første antrekk ut er dette fra Fuengirola. Det irriterende med å dra så langt sør, er at det plutselig blir så veldig mørkt. Ikke helt ideelt for å ta bilder. Her ser dere også tydeligere bilder av hvordan min Céline Trio er. Den har en veldig varm oransjefarge. Som dere ser er det også en ganske bra størrelse på den. I hvertfall med tanke på at det er den lille. Ikke rart jeg synes den større størrelsen ble litt stor på meg, og jeg er 174! Med fjorårets favorittkjole fra Zara ble i hvertfall en fargerik veske super.

Birkenstock-ene ble også flittig brukt der nede. Såpass mye at de etterhvert sluttet å gnage mellom tærne og nå er de bare gode å ha på! Diggere sandaler skal man lete lenge etter.

Bildene ble tatt med bare kort tids mellomrom, men likevel er forskjellen på lyset enormt. Noe av det jeg liker aller best med å dra lenger sør om sommeren, kanskje. Mørke kvelder og netter. Likevel kan jo ikke de fantastisk, lyse nettene vi har her i Norge klages på. Vel, det beste av begge gjerne. Mørke netter de nettene jeg vil sove helt ut og lange, lyse de nettene jeg skal være oppe likevel. Ja takk!