På mandag trakk jeg på meg mitt nyeste klesplagg, som er en playsuit fra H&M og mine fineste sko for å møte Kristina og Silje. Vi har det så hyggelig sammen, men dessverre blir det litt lenge mellom hver gang. Ett av målene for semesteret er at jeg skal få møtt de to fine damene litt oftere! Siden jeg hadde bursdag på søndagen (hurra, 21 år!!) var de så snille og hadde med seg en av de aller fineste rosebukettene jeg noen gang har sett! Jeg er heldig som har blitt kjent med dere altså:)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Nå sitter jeg og finpusser på nettsiden til fadderuken før det braker løs i morgen på Universitetet i Oslo. Eller faktisk, så braker det allerede løs i ettermiddag da det er jentedag på institutt for informatikk. Ettersom vi kun er rett over 20% jenter på studiet lar vi de nye jentene få et lite forsprang med å få litt oversikt og kanskje skape litt kontakter før guttene kommer brasende dagen etter.