De siste dagene har regnet bare falt ned fra himmelen. Helt greit for min del, som har begynt mitt femte semester på UiO. Tenk det, at jeg faktisk driver med mitt tredje år som Blindern-student nå. Den tiden har faktisk gått ganske fort, selv om det også føles som en evighet siden jeg ble ferdig med videregående. 

Den høsten her skal jeg ta det alt annet enn rolig. Jeg skal ta litt ekstra emner enn normert for et semester, i tillegg håper jeg på å være litt aktiv i studentforeninger. I tillegg er det selvfølgelig bloggen da! Den har dessverre blitt satt litt til side nå som jeg har prioritert å komme i gang med semesteret og emnene isteden, men nå er jeg i gang og nå er det bloggens tur.

Om litt under én måned drar jo jeg og noen andre Femelle-bloggere til Marbella på bloggtur, om det er en ting da. Nå har det i hvertfall blitt en ting. Jeg er glad i høsten og trives godt med mye varme, stor klær på meg, men det er jo noe eget med å kunne ha på seg minimalt og fortsatt være varm. Jeg gleder meg enormt til å få på meg kjoler, skjørt og bikini igjen. Bade litt og å sole meg. Og ikke minst ha det gøy med de andre jentene som skal avgårde. Det kommer til å bli veldig bra. Vi drar 22. september, så det er jo ikke lenge til i det hele tatt, og innen den tid er det mye annet morsomt som også skal skje!