Et innlegg som ikke handler om mote er på vei.

I vår skrev jeg en oppgave i emnet Informasjonssikkerhet ved UiO. Etter jeg leverte den har den i grunn bare tatt av, så jeg har nå valgt å publisere den offentlig. Blant annet ble jeg invitert med på et møte med min professor i emnet Audun Jøsang og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet(NSM). Her snakket vi om nettopp det jeg hadde skrevet i min oppgave. Bare dette synes jeg var ekstremt kult!

På torsdag som var, var jeg så heldig å bli invitert til ovverrekkelsen av Sikkerhetsfaglig råd til forsvarsministeren fra NSM. Dette var en rapport forsvarsministeren hadde bestilt fra NSM om hvordan det står til med sikkerheten i landet og hvilke tiltak vi bør gjøre. Her hadde NSM brukt noe av det vi snakket om på møtet med Jøsang og meg. I tillegg har de referert fra oppgaven min. Noe som er veldig stas! I etterkant har noen spurt etter oppgaven min og nevnt at de ikke har funnet den etter et Google-søk. I håp om å gjøre noe med dette velger jeg nå å publisere oppgaven min her.

Opplæring i informasjonssikkerhet av Nina Bakås

Legger også med link til Sikkerhetsfaglig råd av NSM.

Sikkerhetsfaglig råd av NSM