Gårsdagens festligheter ble veldig festlige, mens dagens rydding ikke er like kult. Likevel må det jo nesten gjøres. Det er avslutningshelg i Marbella og Puerto Banus nå og det virker som om ganske mange har tatt turen for litt festing. Utelivet her har i hvert fall ikke skuffet noe særlig.

Tenkte jeg skulle vise frem min nyeste skatt. Jeg kommer nok aldri til å gå lei av vesker og har alltid en ny å sikle etter. Nå derimot blir det nok lenge til neste nye. Nå har jeg på en måte det jeg trenger. Eller inntil videre, da. Jeg har lenge savnet en litt mindre, penere selskapsveske og endelig fant jeg en som var akkurat det jeg lette etter. Var utrolig usikker på farge, og tenkte egentlig lenge på svart, siden det er mest anvendelig, men også så kjedelig. Jeg hater jo egentlig sorte vesker(neida, det gjør jeg ikke. er bare mye større sjanse for at noen har helt lik da), og siden jeg er litt svak for lys rosa akkurat nå, så ble det det. Lys rosa som nesten går mer mot nude er jo også en farge som fungerer med _nesten_ alt. Spesielt om man legger godviljen til!

– DID I TELL U ‘BOUT MY NEW BAG? –