Gårsdagen ble 1000 ganger lenger enn jeg tror vi alle hadde både tenkt og trodd, for jammen ble det ikke en liten svipptur innom closing party på Ocean Club. Tipper det blir mer om det senere, for det var rett og slett ganske vilt. Etter det bars det på nach for de andre, mens kjipe, fornuftige meg dro hjem. Ikke at jeg fikk sove før de andre kom hjem uansett, så forskjellen ble jo på mange måter ikke altfor stor. Ellers har dagen gått i å få i seg nok vann og mat, og faktisk en del skolearbeid. Ferie er ikke ferie i midten av et semester!


Gårsdagens antrekk ble svart og gull, noe fordi jeg hadde et håp om at vi kanskje skulle plutselig droppe innom Ocean Club, hvor det var dresscode, og noe fordi temperaturen egnet seg til den nye buksen jeg har fått fra Junkyard i forbindelse med turen. Den er fra Junkyards egne merke XX-XY og er ikke bare fin å se på, men også utrolig digg å ha på. Den ser litt blass ut i fargen på disse bildene, men det er fordi toppen er i fløyel, så da er den veldig shiny.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC