Måneden har flydd forbi og vi har allerede kommet til 4. oktober. Noe sier meg at denne måneden kommer til å fly minst like fort avgårde denne også. Det blir to innlandsreiser og antageligvis en tur eller to hjem til Lillehammer. I tillegg håper jeg på å være ferdig med ett av fagene mine innen denne måneden er omme, så her skal det ikke stå på ting å gjøre.

September har latt Oslo gå fra sommertemperaturer til ordentlig høst. Her er en liten oppsummering av min måned.

Månedens opptur: Helt klart å bli referert til i Sikkerhetsfaglig Råd av NSM! Også å få bli invitert til overrekkelsen av rapporten til Forsvarsministeren og Justis- og beredsskapsdepartementet. Veldig stas å bli sett og hørt av noen så høyt oppe i systemet når man selv er så lavt nede. Ekstra morsomt at to av tiltakene faktisk er hentet ut fra min oppgave «Opplæring i Informasjonssikkerhet». Skrev et innlegg om det HER.

Månedens nedtur: Skal man ha med opptur, så må man vel ha med nedtur. Neida, men viktig å vise flere sider av seg selv. Macen min er full og dette er nedtur nok til at jeg kunne ta det med som månedens nedtur. Jeg har virkelig klart å fylle opp 256GB med så og si kun bilder, så i morgen blir det innkjøp av en ekstern harddisk. Kjipe penger, men vil jo ikke slette noen av mine 30 000 bilder heller. Bank i bordet på macen lever til jeg har fått sikkerhetskopiert også!

Månedens opplevelse: Må vel også ha med reisen til Marbella som en opptur, men la oss heller kalle det en opplevelse. Den fortjener jo også en egen «månedens». For en tur og for noen jenter. Og for et sted, og gjett om vi hadde det gøy og fikk opplevd en del utenom den vanlige studiehverdagen vi, i hvert fall jeg, ellers har.

SAMSUNG CSC

Månedens mest leste innlegg: Sånt er jo faktisk litt gøy å se tilbake på. Hva var det som ble gjort bra og hva fungerte overhodet ikke. Denne månedens mest leste innlegg var innlegget Bikini og kropp og sånt. Kanskje ikke veldig overraskende, da slike innlegg trekker flere lesere enn andre innlegg. Det kommer forresten et oppfølgingsinnlegg nå til uken. Jeg har vært så heldig at jeg fikk snakke med lederen av Karrieresenteret, og sammen vil vi komme med litt tips og triks angående sosiale medier og fremtidig karriere.

Månedens innkjøp: Helt klart en kjole jeg har siklet på i lang tid fra Zara. Var innom butikken i Puerto Banus og maste noen ganger før de klarte å finne den til meg, og det var faktisk verdt masingen. Den kommer nok på bloggen denne uken, for bildene er allerede tatt.

Månedens outfits: Antrekkene ble ikke mange, og de som ble var utrolig sommerlige til å være fra september. Alle er vel fra Marbella-turen, men kan love å komme med litt mer høstligere i måneden som kommer. Allerede i morgen kanskjekanskje.

collagesept