Når man har kjærestebesøk, så må man gjøre kjæresteaktiviteter og dette innebærer selvfølgelig søndagsturer. Flaks for oss, så var det knallvær i går, og turen i botanisk hage og nærområde ble utrolig fin. Jeg tror ikke jeg har vært i Botanisk hage på mange, mange år, så etter to år som Osloboer begynte det å bli på tide igjen. Vi gikk rundt, nerdet litt tresorter og de trærne dere ser på de nederste bildene det heter pyramideeik og sånn skal jeg ha opp innkjørselen min når jeg blir voksen. Jeg gleder meg til å ta turen hit til våren, midt i blomstringen, istedenfor å se alt mens det holder på å visne. Trærne får en veldig fin farge, men blomster så vi veldig lite av. Likevel en veldig fin tur, og det var langt fler enn oss som valgte å bruke en solfylt søndag til vandring i Botanisk hage.

SAMSUNG CSC