Hei fra Bodø! De siste dagene har vært så travle. Torsdag vet jeg ikke helt hva gikk til, men det var alltid ett og annet og gjøre, så plutselig var dagen gått uten noe særlig pauser eller tid til bloggen. Gårsdagen, som føles som en evighet siden, begynte veldig hektisk med avgang fra hjemme rundt 0600 og flyet dro 0830. Etter dette var det rett på generalforsamling med START Norge, som varte i fem lange timer! Og etter dette var det galla. Skulle gjerne tatt noen bilder av antrekk, men det var så mørkt at det ikke var noe vits i å ta med kamera uten blits, for ja, jeg har aldri med blits..

I dag begynte dagen veldig, veldig bra med denne utsikten og den beste frokosten jeg noen gang har sett og spist på et hotell. Herregud, for et herremåltid! Skal ta flere bilder i morgen, også vil jeg også vise dere hotellrommet. Det er så fint! Og skybaren! Og nå skal vi snart på rib-tur og se på Saltstraumen. Massemasse bra bildemateriale coming up der altså, men nå må jeg løpe igjen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC