Nok en måned har gått, og vi er langt inne i november allerede. Er det en måned jeg vet kommer til å gå fort, så er det denne. Innen desember har tatt over, så er jeg ferdig med 20 studiepoeng for dette semesteret og en rekke arrangementer. Planen er å bli en del her i Oslo denne måneden, for de to forrige månedene så ble det rett og slett litt mye reising. Det er veldig morsomt, men i eksamensperiode hadde det blitt litt travelt.


Månedens opptur : Å få se igjen gode venner fra ungdomsskolen og videregående da jeg besøkte Trondheim. Utrolig hyggelig å se at de klarer seg så bra, haha. Ikke at jeg ikke hadde trodd det, men det er jo fortsatt fint å se at de har det bra. Gøy at man fortsatt har så god kontakt selv om det er flere år siden sist vi så hverandre. Bare det at det har gått så lang tid siden videregående er jo sykt å tenke på. Jeg som fortsatt tror jeg er 18/19 år.

Månedens nedtur : At jeg ikke er 18/19 år…. hehe, neida, men litt så. Likevel er det nok en større nedtur at jeg klarte å miste nøklene mine denne måneden. Enten mistet eller stjålet. Jeg bare håper at noen er snille nok til å levere disse et sted en gang snart. Har ventet lenge nå, men har fortsatt håp i menneskene i Oslo.

Månedens opplevelse : Her må jeg nesten si begge turene til Bodø og Trondheim. Var i Bodø med studentforeningen START UiO, som jeg er en del av. Her møtte vi resten av START Norge sine lokallag og hadde mange aktiviteter og fullt opplegg hele helgen i utrolige omgivelser. Fikk blant annet med oss RIB-tur til Saltstraumene. I Trondheim spiste vi mye god mat, koste oss enormt og var på konsert med Wiz Khalifa og A$AP Rocky. Jeg fikk opplevd Trondheim litt mer i helhet enn jeg har gjort tidligere og det oppmuntret helt klart til å kanskje flytte dit ett år eller to selv.

Månedens mest leste innlegg : Innlegget jeg skrev om Ada Lovelace og jenter i informatikkutdannelse og -yrke. Vi trenger flere av meg. Vi trenger flere IT-jenter. #flereITjenter

Månedens antrekk : Her var det heller ikke stort mye å by på. Jeg mangler en privat fotograf.. Av bildene jeg har, så er det tydelig at det har blitt kaldere i løpet av måneden. Hadde frosset ihjel om jeg skulle gått med det samme nå.