Et lite antrekks-throwback til Puerto Banus og varmere, lysere tider. Jeg får prøve å utnytte ubrukte bilder fremover da stort sett mesteparten av dagene går til mine fem eksamener jeg skal ta i løpet av den neste måneden. Det er faktisk akkurat én måned til jeg kan ta meg juleferie med (forhåpentligvis) god samvittighet. Er bare å jobbe hardt og mye fremover, så går det nok garantert bra.


Dette må være et favorittantrekk, for alt det består av er klare favoritter. Skoene er nok de fineste jeg eier, som den nyeste i samlingen er vesken svært elsket og kjolen ble en rask yndlings etter at den ble kjøpt samme dag som disse bildene ble tatt. Den ble blant annet brukt som genser i antrekket jeg hadde på under forsalget av BALMAIN X H&M. Den er bittelitt kort skjønner dere, så den egner seg kanskje best som genser.

Skumringen var veldig fin der nede, men kameraet plukket det ikke særlig bra opp som dere kanskje ser. Noe uklart og lang lukkertid gjorde bildene veldig halvveis. Gleder meg derfor veldig til å få tilsendt bildene Silje tok med sitt kamera.