Noen snapshots fra min tid som IT-jenta og blogger. Det har vært gøy og bydd på mange bra opplevelser. Jeg håper det fortsetter på samme viset. Grunnen til at jeg har samlet opp litt minner er fordi jeg håper noen av dere som faktisk er innom er støtt og stadig vil nominere meg til årets Femelle-blogger. Det hadde vært kjempegøy å få et bevis på at jeg blir sett og at noen kanskje liker det jeg driver med, eller kanskje bare synes jeg er ålreit.

Nominasjoner foregår her. Det blir faktisk delt ut noen premier til de som velger å nominere også. Dere skjønner sikkert tegninga, men jeg ønsker da altså at dere velger itjenta.femelle.no, som dere finner litt nede på listen. Dette er ikke Vixen, men absolutt ett sted å starte, og et lite plaster på såret for oss som ikke blir nominert til Vixen :))