Selv om det ikke er helt minusgrader ennå er det fortsatt kaldt. I disse dager er jeg faktisk enda mer motivert til å komme meg litt lenger sørover for å ta master. En grunn er å oppleve noe litt annet. En annen er å oppleve litt mindre kalde vintre. For å være fashionfreak en norsk vinter fungerer rett og slett ikke når man er så frossen som jeg er. Jeg skal være ærlig om at jeg stort sett drar på meg UGGs, så mange skjerf som mulig, lue og hansker. Aller helst skulle jeg hatt dunjakke av tykkeste slag, men den ligger igjen i Lillehammer av den grunn at jeg vil holde meg litt moteriktig og at jeg ble litt lei dunjakker etter noen år som alpinist. Heldigvis kommer det også mindre kalde dager hvor jeg kun kan kaste på meg ponchoen, så fremt jeg har noen lag med ull under. Forrige søndag var en slik dag, og da ble det lårhøye støvletter istedenfor UGGs. Disse fant jeg hos H&M da de slapp Balmain-kolleksjonen. Legg spesielt merke til den røde helen!