Enda en måned har gått unna. Ganske fort egentlig, selv om den ikke har gått til så mye annet enn eksamenslesing og -skriving. Jeg er ferdig med to og det gjenstår tre de neste 9 dagene. Ellers har jeg egentlig ikke gjort stort denne måneden, som gjør at det er noe kjedelig å mimre tilbake også. Nå gleder jeg meg bare til hva desember skal bringe. Forhåpentligvis og antageligvis blir det mye gøy. Vi får se. Aller først må jeg få gjort unna alle eksamenene og få sensuren på de jeg allerede er ferdig med.


Månedens opptur: At jeg er ferdig med to eksamener og føler de har gått noenlunde bra. I tillegg ble H&M x BALMAIN-kolleksjonen sluppet. Noe som bød på nye,fine klær til meg. En tidlig julegave/eksamensfeiring til meg selv må da være lov.

Månedens nedtur: At den ene kjolen jeg kjøpte fra H&M x BALMAIN-kolleksjonen var for liten var faktisk en gigantisk nedtur. Det var den fineste kjolen, men da fikk jeg heller tak i den nest fineste, som også er fin. Likevel skulle jeg gjerne hatt begge. Ellers

Månedens opplevelse: Det var en opplevelse å få oppleve forsalget av Balmain-kolleksjonen H&M ga ut. Oppleve kaoset, for det var virkelig et kaos. Voksne mennesker kan virkelig ikke oppføre seg. Heldigvis var det verre dagen etter når alle hadde tilgang:) Samtidig var det også veldig hyggelig å få hilse på Anikken for første gang.

Månedens mest leste innlegg: Nok et IT-innlegg er mest lest. Dette er faktisk lest over 800 ganger, minst. Da den kun teller de som var inne på det innlegget spesifikt og ikke de som leste det fra bloggens forside. Innlegget kan leses HER.

Månedens antrekk: Et av antrekkene er faktisk fra september, men siden det ble postet nå får det tilhøre november-antrekkene.