I forbindelse med Marbella-turen fikk vi hver vår treningstights fra 2xU. De skulle egentlig kommet før turen, så vi kunne ta litt treningsbilder der nede i litt mer eksotiske omgivelser. Flaks for meg har vi eksotiske steder i Norge også. Bare på motsatte måten enn Marbella. Her ble det snø istedenfor sand og palmer. Solen er heldigvis på plass begge stedene.

Jeg har, helt ærlig, aldri vurdert å kjøpe en selv noen gang på grunn av den veldig høye prisen. Selv om jeg tidligere har trent mye og mine treningsvenner lenge har skrytt av tightsene deres har det aldri falt meg inn å skulle betale så mye for en. Vel, for å si det sånn, det er nok den beste tightsen jeg har eid. Jeg har ennå ikke brukt den i en ordentlig treningsøkt, noe fordi denne eksamensperioden gjør at jeg ikke trener(det er fint å ha noe og skylde på). Siden jeg har trent så minimalt den siste tiden blir jeg også sliten, stiv og støl av minimalt, så jeg fikk tatt en liten oppvarmingsrunde og noen knebøy og litt forskjellige utfall. Nok til etterhvert kjenne syren komme pressende på og at jeg var støl dagen etterpå. I dag tok endelig eksamensperioden slutt og jeg skal helt klart bruke juleferien på å begynne å trene mer igjen.