Det har ikke blitt så mye blogging de siste månedene. Rett og slett fordi dagene mine er stappfulle allerede og det spennende jeg gjør ikke er så veldig bloggvennlig. I tillegg har det vært mørkt og kaldt i en lang periode, så antrekksbilder har ikke vært i fokus akkurat. Semesteret mitt er altfor megatravelt kjenner jeg, men jeg får skylde på meg selv som har sagt ja til alt sammen. Det er jo ikke annet enn gøy å ha så mye spennende å gjøre, selv om det også er litt slitsomt og jeg merker at neon av emnene jeg tar blir litt nedprioritert ettersom jeg alltid har noe mer spennende og morsomt å gjøre.

Da jeg var i Berlin med Start UiO i helgen rakk jeg å ta noen antrekksbilder. Det vil si et antrekk, men jeg klarte å gjøre to ut av det, tror jeg. Så her kommer første pulje. Deilig å endelig få litt bilder ut på bloggen igjen.